Restoran Lorenzo i Kakalamba još jedan u nizu restorana koje ima Beograd i ne sme se zaobići. Originalni prostor koji predstavlja jedinstvenu koncepciju sukoba između Firence i Pirota. Impresivan amaterski poduhvat gurmana entuzijaste je dobio svoje šokantno obličje koje sigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko se na samom ulazu u restoran ne sapletete na neki od nevešto sakrivnih kablova ili daleko bilo, ne propadnete kroz rupu u podu direktno u kuhinju u lonac sa ukusnim đakonijama, naći ćete svoje mesto do neke od maštovitih stolica i naručiti nesto od slasnog firentinskog ili piroćanskog krkanluka. Kada budete zadovoljili svoje gurmanske apetite za oko će vam sigurmo zapasti mnoštvo interesantnih detalja, od krave koja spokojno pase travu po plafonu, preko komičnih reprodukcija čuvenih firentinskih skulptura do fantastičnih slika slavnog Botera.

I još, ako vam se išta od toga što vidite bude toliko svidelo, bilo da je viljuška ili luster ili nesto treće, da ne možete prosto da se odvojite, i ne morate! Tačno tako, sve što budete videli u ovom nesvakidašnjem ambijentu je na prodaju. Još jedan sjajan prostor koji Vam predstavljaju  restorani Beograda.

Restoran Lorenzo & Kakalamba, Beograd

  • Radno vreme: 12:00 – 24:00
  • Adresa: Cvijićeva 110 (ulaz iz Vladetine), Palilula
  • E-mail: restoran@lk.rs
  • Info/rezervacije:  +381 11 329 53 51; 064/ 80-87-806
  • Prilikom kontakta, pozvati se na sajt restoranibeograda.com

restorani beograd Pogledajte šta nude i ostali Restorani u Beogradu