Restoran skadarlijski čardak smešten je u skadarliji koja je nezaobilazna destinacija u turističkoj ponudi Beograda. To je mesto sastanaka i rastanaka, dobre hrane i setne melodije, mesto gde se na najlepši način sastaju prošlost, sadašnjost i budućnost.

Restoran je smešten odmah pored kuće Đure Jakšića u Skadarliji  i nalazi se u sklopu hotela Le Petit Piaf. Ljubazno osoblje učiniće da se prijatno osećate bilo da ste turista koji je došao da upozna Beograd ili ste već dugo u našem gradu,  a poželeli ste da poslovne saradnike odvedete na jedno zaista lepo mesto, gde možete očekivati vrhunsku uslugu.

Ovaj restoran takođe Vam može ponuditi organizaciju prezentscija, seminara, poslovne i svečane ručkove, koktele i večere, a budite uvereni da će to biti dobar odnos cene i kvaliteta. Neka sva Vaša čula uživaju u izvrsnim ukusima mediteranske, francuske, italijanske i nacionalne kuhinje, a to sve uz veliki izbor najboljih domaćih i stranih vina. Ovog leta vrata će Vam otvoriti novi biser Skadarlije, restoran Skadarlijski čardak, sa najlepšom terasom u gradu, gastronomskim rajem, koji je osmišljen za potpuno prepuštanje i uživanje predivnim ukusima sa bogatog menija.

Restoran Skadarlijski čardak, Beograd

  • Radno vreme: 11:30 – 01:00
  • Adresa: Skadarska 34, Stari grad
  • Kapacitet:  44 mesta ili 70 mesta za koktele
  • E-mail: office@petitpiaf.com
  • Info/rezervacije: +381 11 303 5252;
  • Prilikom kontakta, pozvati se na sajt restoranibeograda.com

restorani beograd Pogledajte šta nude i ostali Restorani u Beogradu