Restorani u Beogradu predstaviće najbolje ponude za doček 2012. Na našem sajtu kreirana je specijalna rubrika u okviru koje će svi restorani za doček 2012. imati priliku da prezentuju svoje specijalne novogodišnje ponude. Svi naši posetioci imaće šansu da se informišu o najboljim dešavanjima, ali i specijalnim iznenađenjima koje nam donosi Nova godina i restorani.

Ovo je fantastična prilika za sve restorane da prikažu svoje novogodišnje ponude, jer ovaj sajt posećuje strogo definisana ciljna grupa, koju interesuje isključivo doček restoranskog tipa.Svi restorani bez obzira na to da li su poznati ili manje poznati imaće priliku da predstave ponude za doček 2012. To je šansa da skrenu pažnju svojih budućih gostiju u noći dočeka Nove godine.

NAJAVA DOČEKA U RESTORANU

Ovom prilikom pozivamo restorane koji organizuju doček Nove godine 2012. da se već sada prijave i rezervišu svoje pozicije u ovoj rubrici za doček. Takođe naglašavamo da su kapaciteti u rubrici i baneri na sajtu ograničeni, a neka mesta već su pod rezervacijom.