Lepotu svoje autentične atmosfere sa starom i negovanom tradicijom gostoprimstva, Zemun krije u novootvorenom prostoru “GLAMOURE“.

Event Centar “GLAMOURE” se nalazi u samom centru Zemuna, u Glavnoj ulici br. 11-13, na III spratu Robne kuće i nudi savršeno mesto okupljanja i mesto za nekoliko tipova događaja – promocije, modne revije, svadbe, photo shooting, proslave, seminare, izložbe …

Svaku Vašu želju i maštanje o tome kako bi trebao da izgleda najsrećniji dan u Vašem životu, mi možemo da sprovedemo u delo. Naša ketering ponuda je veoma raznovrsna i fleksibilna, tako da će gosti na Vašoj svadbi biti ugošćeni upravo sa onim specijalitetima koje ste Vi zamislili. Ako je za potrebe Vašeg slavlja potrebna dekoracija prostora, muzika, fotograf ili bilo kakav drugi vid dodatne organizacije, „GLAMOURE“ tim Vam stoji na raspolaganju.

“GLAMOURE” je senzacionalan, mističan prostor od 1100 kvadratnih metara koji se sastoji iz dve celine, zatvorenog dela [površine 400 kvadratnih metara] i romantične terase (površine 700 kvadratnih metara), koji zajedno pružaju nezaboravan užitak pogledom na panoramu Beograda i Zemuna.

Mladalački zanos i ambicioznost, dobro uigranog tima, rezultirali su jedinstvenom ponudom i kvalitetom.

Dobrodošli, u restoran Glamore

Restoran Glamur, Beograd

  • Radno vreme: 09:00 – 00:00
  • Adresa: Glavna 11-13, Zemun
  • Kapacitet: pozvati
  • E-mail: info@glamoure.rs
  • Info/rezervacije: +381 11 3752 555; 065/ 600-7171; 060/ 600-77-70
  • Prilikom kontakta, pozvati se na sajt restoranibeograda.com

restorani beograd Pogledajte šta nude i ostali Restorani u Beogradu