RestoraniBeograda.com je sajt koji ima za cilj da svojim sugrađanima na jednom mestu predstavi sve restorane na području grada Beograda i pruži najvažnije informacije o njima. Obzirom na to da su podaci o restoranima preuzimani u najvećoj meri sa zvaničnih sajtova restorana, ili su ih dostavljali sami restorani uključujući tekst opisa i druge informacije, restoranibeograda.com ne preuzima odgovornost za tačnost iznetih informacija. Molimo Vas da nas obavestite ukoliko je došlo do promene podataka:  radnog vremena,  adrese ili broja telefona restorana.

KOMENTARI POSETILACA

Poštovani posetioci, pozivamo Vas da ostavljate svoje komentare kako biste i drugima pomogli da dobiju potpuniju sliku o nekom od restorana koji ste posetili. Iznesite vaša iskustva i budite maksimalno objektivni, a pre svega izbegavajte uvredljive komentare jer neće biti prikazani. Kad je reč o interaktivnim sadržajima restoranibeograda.com ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

LINKOVI KA SPOLJNIM  WEB STRANAMA

Sajt restoranibeograda.com ne snosi ni odgovornost za sadržaj web stranica  kojima je povezan linkom , a  nalaze se  izvan ovog  sajta.

Zahvaljujemo se restoranima koji su pokazali interesovanje za ovaj sajt zaključno sa 1.08.2011.  Kao dobri domaćini sajta,  odlučili smo  da Vas upoznamo sa  tim restoranima.