Tražite dobar restoran u Beogradu? U našem gradu ima ih dovoljno i zaista nije teško napraviti pravi izbor i pronaći baš ono što ste tražili. Ipak nezahvalno je reći koji su to najbolji restorani u Beogradu, jer ukusi su različiti. Mi smo odlučili da na ovom sajtu predstavimo beogradske restorane koji zaslužuju svaku pažnju. Vodimo vas u virutelnu štenju kroz različite kuhinje: Internacionalne, nacionalne, italijanske, kineske i meksičke. Predlažemo da sada pogledate beogradske restorane na našem sajtu i da na osnovu njihovih ocena, pronađete najbolji restoran u Beogradu po Vašem ukusu.

Treba imati na umu da je srpka kuhinja ispreplatana uticajima brojnih nacija, što nimalo nije čudno obzirom da su ovim prostorima vekovima već pristune. Restorani u Beogradu, svaki na svoj način, sasvim sigurno će vam pružiti pregršt jela sa svojih bogatih menija. Da li sa sigurnošću možemo onda da tvrdimo da je neko jelo „naše“ ili ne. Biće da je na kraju krajeva to namanje bitno, zar nije najvažnije kako je spremljeno i koliko je zaista ukusno?

Dobro je poznato da se srpska kuhinja zasniva na mesu, a većina Srba ne može ni da zamisli srpsku trpezu bez ćevapa, pljeskavica i još mnogo čega sa roštilja. Ali to nije jedino čemu se prepuštamo i sa uživanjem trpamo svaki sledeći zalogaj. Ima puno toga što još nismo ni probali. Raznovrsna ponuda restorana u Beogradu pruža nam i više mogućnosti za to, nego što smo mogli  i da zamislimo.

Sve što nam je potrebno nalazi se na dohvat ruke na svakom ćošku izviriće poneki restoran, i svaki diše na neki svoj način, a stalni gosti koji u njega svraćaju, koji su već odavno deo njega, ljubomorno će čuvati tajne, samo njima znane. Odaberite restoran po vašem ukusu, zatim pozovite svoje prijatelje i provedite divne trenutke u prelepim ambijentima restorana u Beogradu.  Mi smo tu da u tome pomognemo.

Evo kako su nekada izgledale kafane u Beogradu.