Ako često putujete a put Vas odvede u Pariz, London, Čikago, Santorini, obavezno osetite ove restorane. Predstavljamo Vam  fantastična mesta na kojima će Vaš ručak ili večera biti mnogo više od ukusa. Ukoliko uz ukusan obrok i u društvu pravih prijatelja, zahtevate i neopisiv pogled, evo prilike da saznate gde to možete doživeti. Dakle ako Vas ikada put nanese na ove destinacije, obavezno posetite ove restorane. Da krenemo od Tajlandskih obala pa sve do planina u Kaliforniji.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YwDKjXEUO-c

Peaks Restaurant, Palm Springs

Kada se nađete u  ovom restoranu, vaš pogled biće usmeren na kalifornijsku pustinju, ali i na svetla velelepnog grada. Mnogi posetioci su bili facsinirani prelepim pogledam koji se iz ovog restoran pruža.

Ngorongoro Crater Lodge, Tanzanija

Ukoliko ste očarani divljinom afričkog sveta, ovaj restoran je pravo mesto. Odavde možete uz predivnu klopu u sjajnom društvu koje ste specijalno odabrali za ovu priliku, baciti pogled na istočni deo Afričkog kontinenta. Upoznajte divlji svet iz pravog ugla ali i tradiciju afričkogplemena  Masai.

Cite Restaurant, Čikago

Ovaj restoran se nalazi u Čikagu, zove se Cite postoji punih 35 godina pružajući gostima vrhunsku uslugu on vam nudi i spektakularni pogled na jezero Mičigene i vetroviti grad. Vaš pogled iz ovog restorana pružaće od 360 stepeni, dok vam ljubazni domaćini restorana budu predstvaljali specijalitete, francuske kuhinje i ukusne morkse plodove.

Albergo Lorelei et Londres, restoran u Italiji

Nalazite se u Italiji, odlično. E onda, ste rešili da bacite pogled na vukalan Vezuv, zar ne? Obavezno posetite ovaj hotelčić i restoran, uživajte u sjajnoj klopi, a kasnije se spustite liftom da predivne plaže koja je okružena strmim stenama i prepustite se ovoj avanturi…

Baan Rim Pa,restoran na Tajlandu

Ostrvo Puket, nalazi se na jugu Tajlanda na obalama Andamanskog mora i ujedno je i najveće ostrvo Tajlanda. Nekadašnju džunglu zamenili su luksuzni hoteli, marine, plantaže kaučuka, banana, kokosa i ananasa. Spektakularne plaže i zaliv Kalim videćete iz ovog restorana, a posuđe u kome će biti servirana hrana moglo se naći nekada u kraljevskoj Velikoj palati. Pored fantastičnog pogleda ukusne hrane, čeka vas sos kokosa i zvuci talasa, ima li šta lepše i raskošnije?

Cliff House, restoran u San Francisku

‘Cliff House’ je tokom 19. veka postalo pravo istorijsko obeležje San Franciska, a nudi nezaboravan pogled na Pacifik. Gostima je omogućeno da uživaju u svežoj morskoj hrani u oba ‘Cliff House’ restorana, i da u isto vreme uživaju u pogledu na foke koje se igraju u talasima, a srećnici mogu da vide i kitove koji ponekad tuda proplivavaju.

Sierra Mar, Big Sur

Smešten iznad obale Pacifika, ‘Sierra Mar’ je deo istorijskog Post Ranch Inn-a. Nagrađivan je više puta a uživaćete u inovativnoj kuhinji  koja nudi organsku i sezonsku hranu.

Le Jules Verne, restoran na Ajfelovom tornju u Parizu

Ajfelova kula, ikona Pariza, je čudo dizajna i strukture, impresivno zdanje vredno svačije pažnje. Vi se nalazite u gradu svetlosti. Sa vrha kule pruža se pogled na ceo Pariz, a tamo i restoran ‘Le Jules Verne’, koji se nalazi pri vrhu ovog obeležja Pariza. Neopisiv osećaj i nazaboravan prizor.

The Roof Gardens,restoran u Londonu

Uživajte u panoramskom pogledu na London iz ‘Babilona’, restorana na krovu sedmospratnice, napravljenom u stilu urbane bašte. Iako su cene prilično visoke, ovaj restoran savremene britanske kuhinje dobio je brojne nagrade.

Skyline Queestown,restoran Novi Zeland

Pogled iz restorana ‘Skyline’ je odlična ideja  započetak uživanja u lepotama Novog Zelanda, jednoj od omiljenih destinacija putnika širom sveta. Smešten na Saut Ajlendu, pruža nezaboravan pogled na planine i jezero Vakatipu, uz odličnu hranu.

Ambrosia, restoran na Santoriniju

Sa terase restorana ‘Ambrosia’ pruža se pogled koji oduzima dah. Dok uživate u jelima mediteranske i savremene grčke kuhinje, odmarajte posmatrajući Egejsko more i vulkanske kaldere. U ponudi su i lokalna grčka vina, a ukupan utisak ćete pamtiti do kraja života.